ICT - ICT at 1st Model Experimental Primary School Thessaloniki - SPE-AUTh

ICT at 1st Model Experimental Primary School Thessaloniki - SPE-AUTh

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Tο βίντεο του Ε2 "Γενί Τζαμί | Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης" στο Youth4Greece!

Ακόμη ένα βίντεο μαθητών του σχολείου μας αναρτήθηκε στη σελίδα του Youth4Greece!

Αυτή τη φορά οι μαθητές του Ε2 δημιούργησαν σε συνεργασία με τη δασκάλα τους Αθηνά Νταναβάρα, την εκπαιδευτικό Πληροφορικής Θεοδούλη Τερζίδου και την δασκάλα Θεατρικής Αγωγής Κατερίνα Σακελλαρίου, ένα πρωτότυπο βίντεο με τίτλο "Γενί Τζαμί | Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης" και είχαν τη χαρά να το δουν αναρτημένο στη σελίδα του Youth4Greece!

Το βίντεο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο δράσης του Saferinternet.gr, έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν τη χαρά της δημιουργίας και να εξοικειωθούν με τις έννοιες Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πνευματικών Δικαιωμάτων

Το έργο "Youth4Greece" έχει ως στόχο να προβάλλει την Ελλάδα μέσα από τα μάτια των παιδιών και των εφήβων, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν αμιγώς πρωτότυπα βίντεο σε σχέση με τα αξιοθέατα του τόπου τους –ιστορικά, πολιτιστικά, φυσικής ομορφιάς– τις τοπικές εκδηλώσεις και τις τοπικές συνταγές, προσκαλώντας  με αυτό τον τρόπο συνομηλίκους τους αλλά και όλους τους επισκέπτες της πλατφόρμας να γνωρίσουν τη χώρα μας.

H Δράση "Youth4Greece" έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Δείτε ενδεικτικά το σχετικό αφιέρωμα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Ε2, ενώ μπορείτε επίσης να δείτε και το προηγούμενο Video του Ε1 για το Youth4Greece, με τίτλο "Οι Μαγεμένες της Θεσσαλονίκης".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου