ICT - ICT at 1st Model Experimental Primary School Thessaloniki - SPE-AUTh

ICT at 1st Model Experimental Primary School Thessaloniki - SPE-AUTh

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Τα παιχνίδια των μαθητών του Σχολείου μας για τη συμμετοχή μας στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch!

Για άλλη μία χρονιά οι μαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, δημιούργησαν έργα στο Scratch για τον πολύ όμορφο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch!

Το σχολείο μας συμμετέχει με 4 παιχνίδια στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch, τα οποία δημιουργήθηκαν από ομάδες μαθητών των Δ', Ε' και ΣΤ' Τάξεων, τόσο στο πλαίσιο του Ομίλου κώδικα, όσο και στο πλαίσιο του μαθήματος ΤΠΕ. 

Ο φετινός διαγωνισμός έχει τίτλο: «Παιχνίδια του κόσμου: από το χθες… στο αύριο», είναι υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ (206460/Δ2 /16-12-2015) και προκηρύχθηκε από το γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης σε συνεργασία με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων, Σχολικούς Συμβούλους και Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής Πανελλαδικά.

Σας δίνουμε παρακάτω τα παιχνίδια μας, να τα δείτε, να τα παίξετε και να μας πείτε τη γνώμη σας με μια καρδούλα ή ένα αστεράκι αν σας άρεσε πάρα πολύ. Μπορείτε να δείτε επίσης όλα τα παιχνίδια που συμμετέχουν στο διαγωνισμό στη Συλλογή 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch.

Καλή Διασκέδαση!
Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

1o GAME - Crazy Cat
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τις μαθήτριες της Δ' Τάξης, Αναστασία Γ. και  Άρτεμις Δ., στο πλαίσιο του Ομίλου Κώδικα του Σχολείου μας.


2o GAME - Πόσο καλός παρκαδόρος είσαι;
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από το μαθητή της Ε' Τάξης, Δημήτρη Π., στο πλαίσιο του μαθήματος ΤΠΕ.
URL Παιχνιδιού: https://scratch.mit.edu/projects/91834765/

3o GAME - The "Pink Panther" Game
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους μαθητές: Πασχάλη Π., Κωνσταντίνο Α. και   Δημήτρη Κ. (Ε' και ΣΤ' Τάξεων), στο πλαίσιο του Ομίλου Κώδικα του Σχολείου μας.

4o GAME - Save the Eggs
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους μαθητές: Δημήτρης Κ., Αντώνης Μπ., Μάνο Τρ. και Χρήστο Βλ. (Δ, Ε' και ΣΤ' Τάξεων), στο πλαίσιο του Ομίλου Κώδικα του Σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου