ICT - ICT at 1st Model Experimental Primary School Thessaloniki - SPE-AUTh

ICT at 1st Model Experimental Primary School Thessaloniki - SPE-AUTh

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016, το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης [εντ. ΑΠΘ], ως Πρεσβευτής του Saferinternet.gr, αναλαμβάνει δράση και διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τους μαθητές όλων των τάξεων.

Το σχολείο μας, λόγω της Συμμετοχής του στο 5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης, που διοργανώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις 9 Φεβρουαρίου, μετέφερε την προγραμματισμένη Εκδήλωση του για τους μαθητές, στις 17 Φεβρουαρίου 2016. Η θεματική του φετινού εορτασμού μας προκάλεσε όλους να ενεργήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο, με σύνθημα: «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο! (Play your part for a better internet


Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

  • ΘΕΑΤΡΙΚΟ:"Η Κοκκινοφουσκίτσα στο Διαδίκτυο", το οποίο έγραψε για την Εκδήλωση μας η συγγραφέας Εύα Ιεροπούλου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ:Μαθητών και Ομιλητών με χρήσιμες συμβουλές για την Ασφάλεια μας στο Διαδίκτυο.
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ: Οι μαθητές θα παρουσιάσουν ποιήματα που έγραψαν ειδικά για την ημέρα αυτή και έχουν ως θέμα την "Καταπολέμηση της Ρητορικής Μίσους στο Διαδίκτυο"
  • ΠΡΟΒΟΛΗ του VIDEO για τη «Youth4Greece»:Οι μαθητές θα παρουσιάσουν το Video που δημιούργησαν για την πρωτοπόρο δράση «Youth4Greece»  (www.youth4greece.gr).
  • ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

Υπεύθυνη δράσης: Τερζίδου Λία [Εκπαιδευτικός Πληροφορικής]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου